Contact

Wendy van Beek
PAK je DRAAD
wendy@pakjedraad.nl

OVER MIJ

Handwerken werkt ontspannend. Het is fijn om even mijn dagelijkse touwtjes los te laten. Als kind was ik altijd creatief bezig. Zo heb ik bijvoorbeeld meters lang gepunnikt, waar mijn moeder dan een tasje van maakte. Later als docent omgangskunde zette ik wol en draad vaak in, tijdens mijn communicatieve en creatieve lessen. Tijdens een aantal ‘life events’ heb ik mezelf diverse handwerktechnieken verder eigen gemaakt en de gezonde kant van handwerken mogen ervaren. Ik heb de draad weer opgepakt en geef nu volop ruimte aan mijn creativiteit.

OVER PAK je DRAAD

PAK je DRAAD is ontstaan vanuit liefde voor creativiteit en persoonlijke groei. De mogelijkheden wat je van een simpel draadje kan maken is oneindig. Handwerken hoeft niet moeilijk te zijn en het is nog gezond ook. Dit is zelfs wetenschappelijk bewezen.

Met PAK je DRAAD wil ik wat extra warmte, zachtheid levensvreugde bieden. Voor nieuwsgierige, positieve (linkshandige) mensen, die iets nieuws willen proberen en de dagelijkse touwtjes los willen laten. Ontdek de mogelijkheden. Probeer iets nieuws en groei. Maak en ontspan.