Fles Houder- Gratis haakpatroon

‘Schat, PAK je deze fles even in? Het is een cadeautje voor…’ 

Op zoek naar inpakpapier, zie ik 3mm katoendraad liggen. Ja, dat is het. Ik haak een fleshouder! Toch leuker, specialer dan een papieren wijntasje én ik heb nog een paar uurtjes de tijd. Het moet wel een stoere uitstraling hebben, want het is voor een stoer persoon. De kleur groen doet het altijd goed en na wat diverse steken uit te proberen, kom ik uit op de verlengde vaste steek. Een simpele en snelle steek. Nu nog een hengsel. Hmm, ik heb nog een zak restjes leer, gekocht op de Kreabeurs. Ja, perfect voor die stoere look. 
Het cadeautje werd goed ontvangen. Mijn man vertelde trots dat ik dit zelf heb gehaakt. Grote verbaasde ogen keken mij aan. Ik hoorde mezelf zeggen: ‘Als de wijn op is, kan er ook een waterfles in’

Het was dus een groot succes.  Je download het gratis haakpatroon HIER 
Liever samen haken? Neem vrijblijvend contact met mij op, voor een workshop bij jouw thuis in Wijchen en omgeving.