Retourneren

Natuurlijk hoop ik dat de producten naar wens zijn. Toch niet tevreden? Dan kan je het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Stel mij op de hoogte via mailadres wendy@pakjedraad.nl. Vermeld je naam, adres, bestelnummer, besteldatum, ontvangstdatum en om welk product het gaat. Je hoeft niet een reden op te geven. Je krijgt van mij dan het retouradres. Stuur dan het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijke wijze mogelijk – in originele staat en verpakking op.

Als alles in goede orde is ontvangen, stort ik het verschuldigde orderbedrag, na aanmelding van je retour, binnen 14 dagen terug op je rekening. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Let op! Gepersonaliseerde producten kunnen niet geretourneerd worden. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Ruilen

Wil je graag iets ruilen? Je kunt het beste de te vervangen artikelen retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Je bent dan verzekerd dat het artikel nog voorradig is. De bestellingen kunnen niet met elkaar worden verrekend. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.