macrame

Macramé is een populaire handwerktechniek. Maak met een paar basisknopen de mooiste dingen. Eenvoudig en snel te leren. Bekijk hieronder de actuele mogelijkheden.

Tijdens de workshops  ontvang ik je met een drankje en lekkers. Alles staat al voor je klaar. Na een korte kennismaking gaan we aan de slag. Natuurlijk is er tijd om bij te kletsen. Je krijgt de persoonlijke support die je nodig hebt, zodat je na afloop trots mag zijn op wat jij hebt gemaakt. 

Mail wendy@pakjedraad.nl voor vragen en inschrijving. Zie workshops voor de actuele data en prijzen

Macramé Sleutelhanger

Tijdens deze workshop maak je jouw sleutelhanger. Door fijn met je handen bezig zijn, steeds dezelfde knoop te maken, kom je in een ritme en ontspan je vanzelf. Bovendien is het ook goed voor de ontwikkeling van je fijne motoriek. Maak het af met een ‘handmade’ label en je sleutelhanger is klaar voor gebruik. Voor wie ga jij deze sleutelhanger maken? 

Macramé een Levensboom.

Symbool voor het leven zelf. Vier het leven en maak je levensboom. Gemaakt met diverse macramé knopen in een ring van 30cm. We verstoppen in deze boom een klein geluksbriefje. Of neem iets dierbaars mee om in de boom te verstoppen. Bijvoorbeeld een plukje haar, heel klein lapje stof. Op deze manier komt de boom echt tot leven. Waar hang jij deze levensboom op? Kies zelf een kleur en ik zorg voor het materiaal.